ВИХОВАТЕЛЬ - МЕТОДИСТ

четвер, 24 грудня 2020 р.

НОВОРІЧНІ СВЯТА 2020 РІК

 

Для кожного з нас одними із найяскравіших та найтепліших спогадів дитинства завжди залишаються Новорічні свята, які    осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень. Діти завжди з нетерпінням очікують на  це свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. В цьому такому складному навчальному році ми не могли залишити наших вихованців без цієї казки. Колектив  закладу підійшов до підготовки святкування Нового року з особливим настроєм, естетично прикрасивши музичну залу та приміщення садка, що загалом створило гарний настрій.

      Святкові Новорічні ранки для усіх вікових груп почалися   21 та закінчилися 23 грудня 2020 року. У зв’язку із всесвітньою пандемією цього року Дід Мороз  зміг звернутися до дітлахів тільки онлайн. Але цікаві  сценарії, музичний супровід, казкові зимові гості та солодкі подарунки створили святкову атмосферу, забезпечили святковий настрій та залишили чудові враження дітям.  

НОВИЙ РІК 2020


Немає коментарів:

Дописати коментар