ВИХОВАТЕЛЬ - МЕТОДИСТ

середу, 25 листопада 2020 р.

ТИЖДЕНЬ "ДОБРОТИ ТА МИЛОСЕРДЯ" В "ПЕРЛИНЦІ"

 

Ми добре розуміємо,що для гармонійного розвитку дитини дуже важливо, щоб дитина росла в атмосфері доброти і радості, щоб могла розуміти стан іншої дитини, поважати її почуття та рахуватися з її інтересами.  Саме тому, з 16 по 21 листопада 2020 року, в нашій «Перлинці» було проведено тиждень «Доброти та милосердя».  Завданнями  тижня  було:

-         подарувати дітям розуміння про душевне тепло і радість ;

-        активізувати творчій потенціал учасників освітнього процесу, формувати почуття успішності;

-        сприяти розвитку особистості дошкільнят;

-        підвищувати рівень довіри між усіма учасниками освітнього процесу;

Ще в вересні динамічною групою закладу було складено план роботи  на тиждень, кожен день якого мав свою назву: «День толерантності», «День гарного настрою», «День добра  або День доброго Янгола», «День дружби», «День дитини» (Всесвітній день дитини). Членами групи були систематизовані практичні матеріали на допомогу педагогам в проведенні тижня: добірки конспектів занять, дидактичних ігор та ранкових зустрічей, підібрані відеоматеріали.

 Під час тижня з малюками проводились дидактичні ігри, заняття та бесіди морально-етичного спрямування, переглядались мультфільми про дружбу, обговорювались проблемні ситуації, організовувались виставки дитячої творчості «Моя сім`я». В кожній групі були проведені музично-тематичні заняття «Розвесели Зайчика» для молодших групи, «Дружба-найдорожчий скарб» - середня та логопедичні, «Веселковий світ дитинства»- старші. 

Під час «Акції милосердя» педагогічний та батьківський колективи зібрали олівці, фломастери, розмальовки, пазли  для дітей, які знаходяться на лікуванні в обласній дитячій лікарні. Представники батьківського комітету разом з вихователем молодшої групи "Б" Бурлакою С.В відвідали з  цими гостинцями хірургічне та гематологічне відділення лікарні.

Колектив закладу висловлює велику подяку всім батькам, які відгукнулись на пропозицію прийняти участь в акції та подарували радість маленьким пацієнтам обласної  дитячої лікарні.

 






















 

Немає коментарів:

Дописати коментар