ВИХОВАТЕЛЬ - МЕТОДИСТ

середу, 6 грудня 2017 р.

Методичне об`єднання вчителів- логопедів Заводського району міста Миколаєва.




6 грудня  на базі нашого закладу було проведено методичне об,єднання вчителів-логопедів дошкільних навчальних закладів  Заводського району міста.  
Своїм досвідом роботи з використання елементів стоун-терапії  на занятті з дітьми старшої логопедичної групи поділилась вчитель-логопед нашого закладу Гребень І.В. Завдання, які були запропоновані дітям,реалізувалися в повній мірі та дозволили кожній дитині розкритися та показати свої знання, вміння та навички.
Проведене заняття отримало схвальні відгуки та високу оцінку зі сторони колег. Керівник методичного об’єднання вчителів-логопедів  Заводського району міста Миколаєва Колосан В.І. відмітила високий професіоналізм педагога та відповідність раніше встановленій  вищій кваліфікаційній категорії.
В своєму  теоретичному виступі Інна Валеріївна розкрила значення стоун-терапії, яка використовується в дошкільному закладі як вид гри з елементами самомасажу. Розкрила значення стоун-терапії  для розвитку перцептивних дій. Познайомила  з  принципами  які забезпечують  високу ефективність масажу каменями.  
Вчителі-логопеди одноголосно погодились з тим,що стоун- терапія- ефективний спосіб корекцiйно- розвивальної роботи з дітьми, що мають порушення мовного розвитку. Та її можна успішно використовувати в роботі з усіма дошкільнятами для зняття емоційної напруги і загального оздоровлення.









Немає коментарів:

Дописати коментар