ВИХОВАТЕЛЬ - МЕТОДИСТ

понеділок, 1 листопада 2021 р.

"ЗБЕРЕЖЕМО ДОВКІЛЛЯ!"

Все частіше ми скаржимось на погане повітря, неякісну воду, бруд на дорогах, погіршення здоров'я, неякісні продукти, вирубку лісів... Але кожен з нас може змінити свій спосіб життя, щоб допомогти природі. Починати потрібно з  малого, поступово переходячи до більш серйозних кроків, і так ми допоможемо зберегти природу

Саме тому з 25 по 29 жовтня 2021 в «Перлинці» була проведена природоохоронна акція «Збережемо довкілля!». Метою якої було дати дітям поняття про взаємозв’язок природи та людини; формувати   у них знання  про природу планети Земля, про бережливе ставлення та повагу до усіх форм життя; спонукати до бажання  доглядати за природою, берегти і зберігати природні багатства.

Під час проведення акції педагоги проводили бесіди з дітьми на екологічну тематику,  переглядали мультфільми, читали оповідання та вивчали вірші про природу.  З метою шанобливого ставлення до природи та формування вміння бачити  її красу з вихованцями середньої групи Б (вихователь Біжан В.О.) та ІІ молодшої групи (вихователь Усік К.В.) були проведені освітні теренкури.

В рамках акції відбувся збір макулатури під гаслом «Бережіть дерева!» та  проведено виставку дитячих робіт «Збережемо довкілля!».









  

Немає коментарів:

Дописати коментар