ВИХОВАТЕЛЬ - МЕТОДИСТ

середу, 10 квітня 2019 р.

Методичне об'єднання музичних керівників

                  9 квітня 2019 року в нашому закладі відбулось методичне об'єднання музичних керівників за темою "Розвиток музичного слуху та співочих навичок у дітей дошкільного віку ( в процесі традиційного та домінантного музичного заняття).
                     Завідувач  Алябова Т.М. познайомила присутніх з історією закладу та програмою проведення методичного об'єднання.
                   В практичні частині  до уваги музичних керівників було представлено два заняття, які провела  музичний керівник Романовська С.Г.  Класична схема проведення  традиційного музичного заняття "Лялька та Ведмедик на гостинах у малят"  з вихованцями другої молодшої групи показала вмілу співпрацю педагога ( Мирна О.Ю.) та музичного керівника. Малюки   весело співали, танцювали, грали на музичних інструментах, що свідчить про планомірну роботу в цьому напрямку.
              Дошкільники старшої групи (вихователь Лупашко О.М.) на домінантному занятті "У пошуках музичних дзвіночків" мандрували  по незвичайних планетах. Використання під час заняття мультимедіа-презентації,  різних декорацій та атрибутів дозволило збагатити процес емоційно-образного пізнання, викликати у дошкільнят бажання глибше сприйняти  матеріал, урізноманітнити дитячі враження.
                 В теоретичній частині методичного обєднання  присутні отримали цікаву, змістовну консультацію щодо розвитку музичного слуху та співочих навичок у дітей дошкільного віку, яку підготувала вихователь методист закладу Шкарнега Н.Б.    Відвідувачі методичного  об'єднання та методист науково-методичного центру міста Романюк І.А.   відмітили високий рівень професіоналізму музичного керівника закладу, доречність використаних методів та прийомів щодо формування у дошкільників співочих навичок, сучасність  та естетичність атрибутів та декарацій. 
             В цілому методичне об'єднання музичних керівників пройшло плідно та результативно. 






















Немає коментарів:

Дописати коментар