ВИХОВАТЕЛЬ - МЕТОДИСТ

пʼятницю, 29 березня 2019 р.

Безпека дитини в наших руках



              "Безпека дитини в наших руках" - тема чергового засідання Школи відповідального батьківства, яке відбулось в нашому закладі 28.03.2019 року.  Під час засідання батьки мали можливість ознаймитись з напрямками  роботи педагогічного колективу, спрямованої на формування у дошкільників навичок безпечної поведінки.  Спостерігаючи за спортивною розвагою "Знає хай дитина кожна - жартувать з вогнем не можна", проведеною з вихованцями середньої групи, батьки мали можливість побачити, що діти добре знають яку небезпеку в собі несуть ігри з сірниками. Малюки показали свої навички поведінки  під час пожежі. В розвазі з задоволенням приймали участь також батьки вихованців, надаючи першу допомогу "потерпілим" та "евакуюючи" їх в безпечне місце.
        Відповідаючи на запитання із "Чарівної скриньки", дорослі  закріпили, а деякі  уточнили свої знання щодо надання першої домедичної допомоги при опіках, обмороженні, вивиху, розтягненні  та ін.
     По завершенні батьки отримали пам`ятки з інформацією про те, чому треба навчити дитину, щоб бути за неї спокійними, відпускаючи на вулицю, а також з добірками ігор вдома, які  допоможуть сформувати навички безпечної поведінки.
Відвідувачі школи погодились з тим, що наша небайдужість, увага, наша турбота і допомога – найдієвіші кроки до захисту дітей від будь-якої небезпеки.


 



Немає коментарів:

Дописати коментар