ВИХОВАТЕЛЬ - МЕТОДИСТ

пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Квест "Наш друг Світлофор"



Сонячної днини, 20 вересня 2018 року, в «Перлинці»  відбувся захоплюючий квест "Наш друг Світлофор».
В квесті прийняли участь 4 команди, які складались із вихованців старших, середньої та логопедичних груп.   Виконати завдання дітям допомагали педагоги та батьки.
Діти не тільки пригадали правила дорожнього руху, а й на практиці вчилися правильно переходити дорогу.  Учасники   пройшли випробування на полосі перешкод, вправно та швидко  проїжджали  на самокаті та «заправляли» його паливом, розділяли попереджувальні та заборонні знаки, відгадували загадки про правила дорожнього руху, встановлювали відповідність між різними знаками та могли відпочити на «Музичній зупинці». Зі слів учасників квесту, найскладнішим стало  завдання «Знайди потрібний знак».
Всі учасники були  нагороджені медалями, а переможці отримали грамоти.
Сподіваємось, що відтепер наші діти будуть втілювати на практиці ті правила дорожнього руху, які обговорювалися під час  проведення  квесту. Ми переконані, що лише цілеспрямована виховна робота з профілактики дорожньо-транспортного травматизму допоможе вирішити таку гостру проблему сьогодення, як травмування дітей на автошляхах міста і за його межами.







Немає коментарів:

Дописати коментар