ВИХОВАТЕЛЬ - МЕТОДИСТ

середу, 21 лютого 2018 р.

Проведення семінару – практикуму «Професійно-комунікативна культура мовлення педагога»












Ефективність професійно – педагогічного спілкування напряму залежить від рівня сформованості професійно-комунікативної культури мовлення педагога, від того, наскільки грамотно вихователь висловлює свої думки, наскільки володіє культурою мовлення.  
Саме цій темі була присвячена консультація-практикум, проведена для слухачів курсів підвищення кваліфікації вихователів-методистів (за посадою) при Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, яка відбулась 14 лютого 2018 року на базі нашого дошкільного закладу. Метою практикуму було ознайомити вихователів з базовими положеннями про культуру мовлення педагога, продовжувати формувати навички ефективної взаємодії та розвивати комунікативні вміння. Запропоновані інтерактивні прийоми та форми методичної роботи допомогли присутнім проявити  пізнавальну активність, допитливість, свіжість і гостроту сприймання, та фантазію.
Гості висловили вдячність за змістовну, цікаву роботу, та корисний методичний матеріал, якій вони будуть використовувати в своїй подальшій роботі.

Немає коментарів:

Дописати коментар