ВИХОВАТЕЛЬ - МЕТОДИСТ

четвер, 30 листопада 2017 р.

Відвідування виставки - музею цивільного захисту ДСНС України у Миколаївській області.



Збереження життя та здоров’я вихованців – одне із пріоритетних напрямів роботи закладу.  Навчити дитину правильно поводитись в тій чи іншій ситуації - наша особлива задача.  
  Кожного року у плані роботи нашого дошкільного закладу № 59  «Перлинка»  проводиться місячник знань правил безпеки життєдіяльності. У рамках місячника організовуються різноманітні заходи як для педагогів так і для дітей. Одним із яскравих моментів  місячника стали щорічні екскурсії вихованців старших груп закладу до виставки - музею цивільного захисту ДСНС України у Миколаївській області.
Ось і цей навчальний рік не став виключенням. Діти з нетерпінням чекали цього дня. Адже не кожного дня можна проїхати через все місто  та й ще разом з друзями та вихователем.
Дошкільники з великим зацікавленням слухали розповідь про роботу рятівників, закріпили свої знання про правила поводження з електроприладами, узнали, що необхідно робити, якщо сталася пожежа.

Екскурсія переконала дорослих в необхідності  своєчасно «Запобігти, врятувати, допомогти!»  дітям в цьому складному, повному несподіванок,але цікавому житті.
 

Старша група "А"


Старша група "Б"

Немає коментарів:

Дописати коментар