ВИХОВАТЕЛЬ - МЕТОДИСТ

четвер, 30 листопада 2017 р.

День знань в «Перлинці»!



               Початок навчального року ясним промінчиком постукав у вікна всіх вихованців «Перлинки», запрошуючи їх до дитячого садочка. Для когось цей навчальний рік буде початком дошкільного дитинства, а для когось - стартом перед навчанням у школі.
          На подвір'ї  все прикрашено різнокольоровими кульками та квітами. Під звуки дитячих пісень діти вишикувались на святкову лінійку. Завідувач Алябова Т.М. привітала всіх з початком навчального року  та побажала здоров`я, натхнення та терпіння. А вихованці старшої групи пообіцяли бути для малюків зразком у всьому.
                 В цей святковий і радісний день малюки з задоволенням переглянули чарівну та повчальну казку «Хитра лисичка».         

                  Після перегляду  лялькової вистави  діти кожної дошкільної групи разом зі своїми вихователями за допомогою різнокольорової  крейди створили неординарні дитячі шедеври на тему «Мій улюблений дитячий садок». Подвір’я  садочку перетворилося на невелику казкову країну, де панує різнобарв’я та винахідливість дитячої фантазії. Кожен малюнок вирізнявся своєю неповторністю , тому журі не легко було вибрати найкращий. Переможців конкурсу малюнків було нагороджено пам’ятними подарунками.
               Діти всі веселі та задоволені! Свято вдалося! Адже дитяча посмішка - найкраща оцінка та найкращий подарунок для дорослих!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар