ВИХОВАТЕЛЬ - МЕТОДИСТ

четвер, 30 листопада 2017 р.

МІЙ ДРУГ—СВІТЛОФОР.



             Щороку, з 20 серпня по 20 вересня, в нашому закладі проводиться  місячник   «Увага! Діти на дорозі!»  основна мета якого  уточняти знання  дітей про правила дорожнього руху і прививати розуміння власної безпеки на дорозі. Протягом місячника наші вихованці беруть участь у тематичних заняттях в групах, закріплюють  навички правильної поведінки на дорозі в різних видах ігрової діяльності.
 Але, найяскравішим,  як завжди,стає спортивна розвага. Ось і в цьому навчальному році вихованці старших та середніх груп з нетерпінням очікували цього свята.   І нарешті 15 вересня 2016 року  відбулась  спортивна розвага «Мій друг – Світлофор» підготовлена   інструктором   з   фізичної культури Бузулан А.Л. 
В гості до малят завітав Світлофор – Моргайко  та  хлопчик Вовочка,  який не знає правил поведінки на дорозі. Діти поділились з ним своїми знаннями: з захватом розповідали  вірші про правила дорожнього руху, з радістю змагалися в  різноманітних естафетах.  Крім того малята навчили   Вовочку розрізняти дорожні знаки,  показали своє уміння перевозили вантажі, дотримуючись правил дорожнього руху.
          Веселі ігри допомогли дітям ще раз переконатись, що дотримання правил дорожнього руху – це зовсім не жарт і виконувати  їх повинні  малі і дорослі.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар